Bouw Combinatie Uden

Aangename eigen woonomgeving voor mensen met beperking

Bouwbedrijf BCU levert 22 appartementen van Woonzorgcomplex Amarant in Zeeland op

Bouwbedrijf BCU heeft aan het begin van deze zomer volop opleveringen op de rol staan. Na een luxe woonvilla en een megagrote aardappelloods onlangs in de kop van Limburg, gaat nu de vlag uit bij de 22 appartementen van Woonzorgcomplex van Amarant in het Brabantse dorp Zeeland.

Amarant biedt zorg aan mensen met een beperking. Zorgvragen variëren van matig tot zeer intensief en zijn bijna altijd levensbreed. Amarant is actief in vele buurten en wijken van Noord-Brabant en biedt cliënten ambulante begeleiding, dagbesteding en werk en/of wonen met zorg.

Aangename eigen woonomgeving
De 22 door BCU gebouwde appartementen bieden de betreffende cliënten een aangename eigen woonomgeving, inclusief een aantal gezamenlijke ruimten. Elk appartement is ruim opgezet, met een eigen slaap- en woonkamer, douche, toilet en keuken. De smaakvolle en eigentijdse stijl van bouw en inrichting, geeft meteen een huiselijk en comfortabel gevoel. 

BCU laat met de succesvolle bouw van het appartementencomplex voor Amarant opnieuw zien een veelzijdig aannemingsbedrijf te zijn, dat graag meedenkt met de opdrachtgever en garant staat voor professionele en duurzame kwaliteit. Een team van deskundige en klantgerichte vakmensen is dagelijks druk met het realiseren van projecten in onder meer utiliteitsbouw, woningbouw, agrarische sector, renovatie, restauratie en verbouw. Al meer dan 30 jaar wordt met maatwerk ingespeeld op de eisen en wensen van de klant.

« Terug naar nieuwsoverzicht