Bouw Combinatie Uden

Verbouwing woonboerderij door Zeelands bouwbedrijf in beeld

BCU speelt de hoofdrol in Van Kavel tot Kasteel van RTL

Het Zeelandse bouwbedrijf BCU speelt zaterdag 24 maart een hoofdrol in het RTL4-televisieprogramma Van Kavel tot Kasteel. De verbouwing door BCU van een woonboerderij tussen Erp en Uden vormt het onderwerp van de uitzending. Van Kavel tot Kasteel begint wekelijks op zaterdag om 17.30 uur op RTL4 en wordt op zondag om 10.30 uur herhaald.

Van Kavel tot Kasteel is een populair woonprogramma, dat een kijkje biedt in bijzondere en exclusieve huizen. Daartoe behoort de Erpse woonboerderij zeker. BCU verrichte een totale verbouwing, inclusief domotica- en electronische voorzieningen.

Veelzijdig bouwbedrijf

BCU in Zeeland is een veelzijdig bouwbedrijf, dat graag meedenkt met de opdrachtgever en garant staat voor professionele en duurzame kwaliteit. Een team van deskundige en klantgerichte vakmensen is dagelijks druk met het realiseren van projecten in onder meer utiliteitsbouw, (exclusieve) woningbouw, renovatie en stallen en bewaarplaatsen in de agrarische sector voor aardappelen, uien en wortelen (www.bouwcombinatieuden.nl).

Boerderij Erp
FOTOBIJSCHRIFT: Het Zeelandse bouwbedrijf BCU komt met de verbouwing van een woonboerderij zaterdag in het RTL4-programma Van Kavel tot Kasteel.

« Terug naar nieuwsoverzicht