Bouw Combinatie Uden

Nieuwsoverzicht

Bouwbedrijf BCU levert 22 appartementen van Woonzorgcomplex Amarant in Zeeland op
Bouwbedrijf BCU heeft aan het begin van deze zomer volop opleveringen op de rol staan. Na een luxe woonvilla en een megagrote aardappelloods onlangs in de kop van Limburg, gaat nu de vlag uit bij de 22 appartementen van Woonzorgcomplex van Amarant in het Brabantse dorp Zeeland... Lees verder »


BCU oogst veel lof bij bouw bewaarplaatsen voor aardappelen, uien en wortelen Het bewaren van aardappelen, uien en wortelen vraagt kennis van zaken. En dus ook de bouw van hiervoor bestemde bewaarplaatsen. Het Zeelandse bouwbedrijf BCU koppelt de jarenlange ervaring  in het bouwen van loodsen en schuren aan de nodige specialistische kennis op het vlak van bewaren. Met als resultaat: BCU oogst veel lof bij de bouw van bewaarplaatsen... Lees verder »


Verbouwing woonboerderij door Zeelands bouwbedrijf in beeld
Het Zeelandse bouwbedrijf BCU speelt zaterdag 24 maart een hoofdrol in het RTL4-televisieprogramma Van Kavel tot Kasteel. De verbouwing door BCU van een woonboerderij tussen Erp en Uden vormt het onderwerp van de uitzending. Van Kavel tot Kasteel begint wekelijks op zaterdag om 17.30 uur op RTL4 en wordt op zondag om 10.30 uur herhaald...Lees verder »


BCU levert grote loods op voor Taco Bedrijven
Als specialist in de bouw van grote bedrijfshallen, stallen en loodsen, heeft BCU weer een grote klus geklaard. Voor Taco Bedrijven in Meterik is een grote loods opgeleverd...Lees verder »


BCU bouwt 22 appartementen voor Woonzorgcomplex Amarant
BCU is in Zeeland bezig met de bouw van 22 appartementen voor Woonzorgcomplex Amarant...Lees verder »


Bouw luxe woningen bij BCU in goede handen
De bouw van luxe woningen is bij BCU in goede vakkundige handen. De voorbije jaren heeft BCU dan ook meer en meer opdrachten in de exclusieve woningbouw... Lees verder »